شورولت بولت خودروی مهمی میباشد. این خودرو نخستین خودروی تمام الکتریکی جهان نیست یا ویژگیهای منحصر به فردی که در تسلا دیده میشود را ارائه نمیکند. بعلاوه نه شتاب خارقالعادهای دارد و نه از سیستمهای خودران و اتوپایلوت سود میبرد. باتریهای آن و موتورهای الکتریکی آن نیز در خود انقلابی پنهان نکردهاند. پس دلیل اهمیت این خودرو چیست؟ بولت در واقع آغازگر روندی است که خودروهای الکتریکی را در دسترس عامه مردم و با شرایطی سهل قرار میدهد و در عین حال به عنوان یک خودروی کاربردی و عادی در استفاده روزمره میتواند مورد استفاده قرار گیرد و جدا از فانتزیهای خودروهای الکتریکی روی هزینه مالکیت و مقرون به صرفه بودن تمرکز کرده است. به همین دلیل این خودرو میتواند با اقبالی بلند همراه شود. تلاشهای پیشینیان از جمله نیسان در خودروی لیف و تسلا در مدل اس اکنون باعث شدهاند تا دید مردم به خودروهای الکتریکی تغییر یابد و دیگر آنها را خودروهایی با کیلومترها فاصله از خودروهای بنزینی نمیبینند. در واقع پیش خرید و رزرو چند صد هزار تسلا مدل 3 حتی پیش از تولید و رونمایی مدل نهایی آن نشان میدهد که چه اشتیاقی برای خودروهای اینچنینی در این سطح وجود دارد. جنرال موتورز نیز پیش از این با مدلهای ولت و کادیلاک ELR خود را برای ورود به این عرصه گرم نموده است. بنابراین بولت جدید میتواند اولین محک جدی در این عرصه باشد.
هر چند که در ممالک خارجی، خرید یک خودرو اصولا بر اساس نیاز فرد و با در نظر گیری کلاس مد نظر خریدار صورت می گیرد اما در بازار بودجه محور کشور ما، این حساب بانکی شماست که مشخص می کند چه خودرویی را می توانید انتخاب کنید اما از آنجا که در شرایط حال حاضر کشور، انتخاب یک خودروی صفر کیلومتر با برندی معتبر بودجه سنگینی را می طلبد، با در دست داشتن مبلغ متوسطی مثل 60 الی 80 میلیون تومان، در بازار خودروهای نو باید به دنبال گزینه های چینی باشید اما با توجه به اینکه بسیاری از افراد علاقه چندانی به خودروهای چینی ندارند، پس چاره ای جز انتخاب گزینه های دست دوم کره ای، ژاپنی، آلمانی و ... نیست. در این مطلب به بررسی گزینه های دست دوم غیر چینی با عمر زیر 10 سال که در بازه قیمتی 60 الی 80 میلیون تومان قابل خریداری خواهند بود، می رویم.
سراتو محصول کامپکت شرکت کیا موتورز کره جنوبی است که در انواع سدان و کوپه با دو نوع موتور 2000 و 1600 در بازار کشور ما حضور دارد. همچنین نسل دوم این خودرو که از سال 2008 تا 2013 روی خط تولید کیا موتورز قرار داشت در حال حاضر توسط سایپا به صورت CKD به تولید می رسد که شما می توانید نمونه های 1600 و 2000 وارداتی و همچنین 1600 مونتاژ داخل این خودرو را با بودجه مد نظر خریداری کنید.
تنوع کم بازار خودرو در رنج قیمتی زیر 30 میلیون تومان، موجب شده تا خودروسازان سعی کنند با ارائه نسخههای مختلف از محصولات خود، به نوعی این کمبود تنوع را پوشش دهند. در میان انواع مدلهای تولید شده از پراید، سمند و پژو 405، اینبار قرعه به نام تیبا افتاده تا برای نخستین بار تغییر چهره را تجربه کند. در این نوشتار، ساینا را در مقابل تیبا قرار دادیم تا ببینیم چه تغییراتی در این خودرو رخ داده و آیا این تغییرات موجب بهبود بوده است یا خیر.